view_eiendomsdrift_frontpage

Vår modul for drift og vedlikehold er et kraftig arbeidsverktøy både på kontor og i felt

Uni Eiendom 24 er vår programvare for den delen av eiendomsforvaltning som går på drift og vedlikehold av bygg. Den er laget for å forenkle planlegging og styring av disse aktivitetene.

Book et møte i dag

En skybasert løsning tilpasset mobil bruk


Løsningen er lett å jobbe med, både på kontor og i felt for organisasjoner av alle størrelser. Enten du driver med næringseiendom, bolig eller studentbolig. Med Uni Eiendom 24 har du full kontroll på byggene dine, 24 timer i døgnet!

Du får god oversikt

I driftssentralen er det enkelt å holde oversikt over løpende serviceavtaler. Videre finnes all relevant informasjon om leverandørene enkelt i leverandørbildet.
view_oversikt2_1200x1200

view_kommunikasjon_1200x1200

Digital kommunikasjon

Tilrettelagt for utstrakt bruk av digital kommunikasjon med leietakere og leverandører. E-post og SMS sendes enkelt fra kunde- og leverandørbildet, og lagres automatisk som et utgående dokument med tidspunkt for forsendelsen.

Sømløs samhandling

Eiendomsregisteret er felles med forvaltnings-programvaren Uni Eiendom. Dette gir enkel tilgang til relevant beslutningsgrunnlag, med  informasjon som alltid er tilgjengelig og oppdatert, uansett hvor du er.
view_samhandling_1200x1200

Uni Eiendom 24 - et kraftig arbeidsverktøy både på kontor og i felt

Nyttige funksjoner forenkler din hverdag


Oppgavekontroll

Brukeren har oversikt over alle registrerte oppgaver, både for planlagte oppgaver og feilmeldinger fra beboere eller egne saksbehandlere.

Dokumentasjon

Tegninger, fotodokumentasjon og andre typer eiendomsdata er lett tilgjengelig på alle nivåer i eiendomsregisteret.

Regnskap

En kraftig regnskapsmotor sørger for at økonomiske data fanges nøyaktig når de oppstår, slik at systemet til enhver tid er presist og oppdatert.

Ressursbruk

Gode rutiner for bestilling, lagerstyring, arbeidsordrer og fakturering, og automatisk oppdatering av regnskapet når jobben er gjort. Resultatet er full kontroll på ressursbruken.

Budsjettering

En kraftig budsjettmodul gjør det enkelt å utarbeide budsjett, basert på tidligere regnskapstall, tidligere budsjett, eller helt fra bunnen av.

Hva våre kunder sier


view_rigmor_frost_1200x1200

Uni Eiendom gir oss full kontroll over materialer, reservedelslager og vedlikeholdsarbeidet som er blitt utført eller skal planlegges.

Rigmor Frost, Daglig leder - Frost Eiendom
anders

Uni Eiendom gir oss oversikt og kontroll over utleievirksomheten, og løsningene har bidratt til at vi arbeider mer effektivt.

Anders Larsson, CFO - Selmer Holding AS
selvaag_partner

Uni Eiendom har gode referanser, og vi har hatt gode presentasjoner og en fin dialog før vi landet på de som leverandør.

Anders G. Aasheim, Partner - Selvaag Realkapital, Selvaag Gruppen

Ta kontakt med oss i dag!

Noe du lurer på, eller trenger du en demonstrasjon? Da er det bare å ta kontakt med oss, så hører du fra oss så snart som mulig.

kristin-lilleskare-600x600

Kristin Lilleskare

Senior salgskonsulent

krl@view.no +47 982 84 503