<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=408005879692451&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Sten-Roger Karlsen utnevnes til ny CEO i View Software AS

19. nov 2018 skrev View Software dette innlegget i Alle blogginnlegg, Vi informerer

2 minutter lesetid

Sten-Roger Karlsen utnevnes til ny CEO i View Software AS

View Software kunngjør i dag at Sten-Roger Karlsen (venstre på bildet) utnevnes til ny administrerende direktør (CEO) med umiddelbar virkning.

Han er i dag VP Customer Success og erstatter Pål Einar Berntsen som har ledet selskapet siden 2009.
Sten-Roger Karlsen begynte i View Software høsten 2017 som VP Customer Success og han har hatt en instrumentell rolle i å profesjonalisere selskapet og gjøre View Software klar for ytterligere vekst.

Joar Welde, styreleder i View Software kommenterer: «Vi ønsker å takke Pål Einar for hans innsats siden 2009. Han har bidratt til å posisjonere View Software som det ledende selskapet av programvareløsninger for forvaltning-, drift og vedlikehold (FDV) av eiendommer og tilsvarende posisjon innenfor drift og vedlikehold av maskiner og utstyr. Pål Einar ser frem til å følge videre utvikling av selskapet som en betydelig eier. Sten-Roger Karlsen tar over ledelsen av View Software på et spennende tidspunkt, både relatert til selskapets potensial og markedsmuligheter. Han bidrar med operasjonell styrke og en klar visjon for selskapet og jeg er veldig fornøyd med å ønske Sten-Roger velkommen som ny CEO».

Sten-Roger Karlsen sier: "Jeg går inn i rollen som CEO i View Software med både spenning og stolthet. Selskapet har bygd en unik posisjon gjennom å tilby en moderne og bred produktportefølje innenfor FDV av eiendom og tilsvarende innenfor drift og vedlikehold av maskiner og utstyr. Produktivitet og effektivitet innenfor disse områdene blir mer viktig i årene som kommer. Vi vil legge mye ressurser i videreutvikling av våre produkter og tjenester for å kunne levere en utmerket brukeropplevelse til våre kunder, og forbli en foretrukket leverandør innenfor FDV av eiendom og innenfor industrielt vedlikehold. Jeg er heldig som får lov til å være en del av et slikt talentfullt og ambisiøst team og er nå i posisjon til å lede selskapet gjennom neste fase."

Etter ni suksessrike år i View Software, går Pål Einar Berntsen ut av sin stilling som administrerende direktør (CEO) for å forfølge andre forretningsambisjoner.

For mer informasjon:
Joar Welde, styreleder View Software AS
+47 982 06 930
joar.welde@vikingventure.no

View Software

View Software

Følg bloggen vår


Våre dedikerte ansatte skriver fagblogger verdt en gjennomlesning. Følg bloggen for en sniktitt på framtiden!

Andre ville også lese om


To suksesshistorier: Agro & Miljø og SkiStar

16. jan 2020 - Ole Jørgen Aarvik

To suksesshistorier: Agro & Miljø og SkiStar

View Maintenance er det foretrukne vedlikeholdsstyringsverktøyet blant norske markedsledende norske..

To suksesshistorier: Nova Sea og Helgeland Smolt avd. Sundsfjord

14. jan 2020 - Ole Jørgen Aarvik

To suksesshistorier: Nova Sea og Helgeland Smolt avd. Sundsfjord

View sine løsninger for digital vedlikeholdsstyring brukes av ledende industribedrifter i Norge. Vi brenner..

View Software satser videre inn mot havbruksnæringen

13. jan 2020 - Sten-Roger Karlsen

View Software satser videre inn mot havbruksnæringen

Satser innen havbruk View Software øker satsningen innenfor havbruksnæringen og kjøper programvareselskapet..