<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=408005879692451&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Slik får Værste AS oversikt og kontroll med View ServiceBook

01. okt 2019 skrev Annette Norderhaug dette innlegget i Alle blogginnlegg

3 minutter lesetid

Slik får Værste AS oversikt og kontroll med View ServiceBook

Eiendomsselskapet Værste AS i Fredrikstad har siden 2010 brukt View ServiceBook som sitt system for digital eiendomsdrift. 

Værste har gode erfaringer med bruk av løsningen, og det samme sier kundene deres, som gir dem god score på oppfølging av behandling av rapporterte avvik.

Vi har tatt en prat med driftsleder i Værste, Morten Terje Hansen.

 

– Hvordan bruker dere ServiceBook i dag?

– Våre eksterne leverandører jobber direkte i systemet, både for å utføre servicer og for å motta avvik som vi har registrert. Når jobben er ferdig utført, ser vi det. 

Hansen fortsetter:

– Når vi registrerer et avvik tar vi ofte bilder, for det gjør det lettere å finne ut hvor avviket er. I tillegg beskriver vi avviket med tekst og alvorlighetsgrad. 

View ServiceBook er et effektivt verktøy for planlegging, oppfølging og utføring av alle typer kontroller. Egendefinerte sjekklister sørger for god kvalitet og gode rapporter. Hvordan jobber Værste med kontroller?

– Vi har egenkontroller for våre vaktmestere og leietagere. Når egenkontroller ikke er utført etter riktig dato, kan vi se det på kalenderen, og det sendes ut påminnelser og purringer. Vi kan dessuten ta ut rapporter og historikk på de forskjellige fagene og fagområde. 

 

– Hvordan foregår dialogen med leietakere?

– Vi har en leietakermodul, der leietakerne kan melde inn avvik og sende andre forespørsler direkte i systemet. De kan se avvikene sine, og historikken på alle avvikene. Vi har et statusmøte med alle leietakerne, der er første punkt hvert år at vi bruker ServiceBook, og vi går gjennom avvikene som har vært siden siste statusmøte. 

Les også: Hva er View ServiceBook?

 

Ønsker også du å bli mer proaktiv og effektiv?

Det er ikke bare private eiendomsaktører som Værste AS som bruker View ServiceBook, men også offentlige virksomheter, som sykehus, kirker, brannvesen, osv. Løsningen er utviklet for å være enkel og effektivt å bruke i arbeidshverdagen, på mobil, nettbrett eller PC. 

Dessuten er det enkelt å komme i gang med systemet. Alle hos dere kan lære seg å bruke det og spare masse tid, uansett om du har ansatte som ikke er noen kløpper på digitale verktøy fra før av. 

Som en del av etableringen gjennomfører vi workshops for aktuelle roller og brukere, slik at dere får en god innføring i systemet.

Les også: View ServiceBook er enkelt å bruke

 

Vil vite mer om hvordan du som driftsleder kan bruke View ServiceBook til å dokumentere ditt arbeid, utføre kontroller og melde inn avvik like lettvint som Værste AS gjør det? 

Nøl ikke med å ta kontakt med oss!

 

New call-to-action

 

Annette Norderhaug

Annette Norderhaug

Annette Norderhaug har utdannelse fra Informatikk-avdelingen ved Høgskolen i Østfold. Siden 2005 har Annette jobbet med utvikling av programvare innen FDV. Utviklingen har pågått i tett samarbeid med bedrifter som har benyttet systemene enten som bygningseiere eller som leverandører av tjenester til bygningseiere. God kjennskap til dette markedet har ført til kompetanse som kommer alle brukere av systemene til gode.

Følg bloggen vår


Våre dedikerte ansatte skriver fagblogger verdt en gjennomlesning. Følg bloggen for en sniktitt på framtiden!

Andre ville også lese om


To suksesshistorier: Agro & Miljø og SkiStar

16. jan 2020 - Ole Jørgen Aarvik

To suksesshistorier: Agro & Miljø og SkiStar

View Maintenance er det foretrukne vedlikeholdsstyringsverktøyet blant norske markedsledende norske..

To suksesshistorier: Nova Sea og Helgeland Smolt avd. Sundsfjord

14. jan 2020 - Ole Jørgen Aarvik

To suksesshistorier: Nova Sea og Helgeland Smolt avd. Sundsfjord

View sine løsninger for digital vedlikeholdsstyring brukes av ledende industribedrifter i Norge. Vi brenner..

View Software satser videre inn mot havbruksnæringen

13. jan 2020 - Sten-Roger Karlsen

View Software satser videre inn mot havbruksnæringen

Satser innen havbruk View Software øker satsningen innenfor havbruksnæringen og kjøper programvareselskapet..