Derfor forventer yngre ansatte et FDV-system

08. aug 2019 skrev Annette Norderhaug dette innlegget i

2 minutter lesetid

Derfor forventer yngre ansatte et FDV-system

Det er mange grunner til å jobbe digitalt med drift av eiendom. Generasjonsskiftet som pågår i arbeidsmarkedet, er én av dem. 

Millennials – som er generasjonen født etter 1980 – er på full fart inn i eiendomsbransjen. Disse unge arbeidstakere forventer å kunne bruke samme digitale verktøy på jobb som de gjør på privaten – smarttelefon og nettbrett. 

 

Fortroppen for innovasjon i Facility Management

En undersøkelse publisert av International Facility Management Association (IFMA) og Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS) viser at FM-bransjen står overfor et betydelig behov for å tiltrekke digitale hoder i millenniumsgenerasjonen.

Det er generasjon “connected” som kommer til å stå i bresjen for å høste digitaliseringens frukter i eiendomsdriften. Fremtidens FM-ere er datadrevne og krever smarte løsninger som spiller sømløst sammen. Teknologien er en integrert del av dem, og mobilen er deres plattform. Og de kommer til å gjøre næringen til et langt mer forlokkende karrierevalg for unge.

 

Også fremtidens kunder forventer digitale løsninger

Det er blitt sagt om fremtidens kunder at de er heldigitale fra fødselen av. De bruker telefonen til alt – unntatt til å ringe. De betrakter det som dårlig service dersom de må snakke med noen. De forventer å finne deg digitalt, og de forventer at ting skjer ​nå.

 

Digital teknologi er et rekrutteringsverktøy

Tilgang til ny teknologi er avgjørende for å rekruttere yngre arbeidstakere, ifølge en undersøkelse utført av PwC. Dersom din virksomhet ikke har tatt i bruk et FDV-system, har dere ikke digitale løsninger som er attraktive og fleksible nok for de digitale hodene dere ønsker å kapre for å holde dere et skritt foran konkurrentene

 

fdv-system

 

Annette Norderhaug

Annette Norderhaug

Annette Norderhaug har utdannelse fra Informatikk-avdelingen ved Høgskolen i Østfold. Siden 2005 har Annette jobbet med utvikling av programvare innen FDV. Utviklingen har pågått i tett samarbeid med bedrifter som har benyttet systemene enten som bygningseiere eller som leverandører av tjenester til bygningseiere. God kjennskap til dette markedet har ført til kompetanse som kommer alle brukere av systemene til gode.

Følg bloggen vår


Våre dedikerte ansatte skriver fagblogger verdt en gjennomlesning. Følg bloggen for en sniktitt på framtiden!

Andre ville også lese om


Derfor forventer yngre ansatte et FDV-system

08. aug 2019 - Annette Norderhaug

Derfor forventer yngre ansatte et FDV-system

Det er mange grunner til å jobbe digitalt med drift av eiendom. Generasjonsskiftet som pågår i..

Hva er fordelene ved et FDV-system?

06. aug 2019 - Annette Norderhaug

Hva er fordelene ved et FDV-system?

For at et bygg skal fungere optimalt og ha lengst mulig levetid, kreves kontinuerlig forvaltning, drift og..

Slik innfører du et FDV-system i din organisasjon

01. aug 2019 - Annette Norderhaug

Slik innfører du et FDV-system i din organisasjon

Gammel vane er vond å vende, sies det. Å ta i bruk et nytt digitalt system vil alltids møte litt motbør hos..